Varaličarski kup - Bovan 2012

Takmičenje u varaličarenju grabljivica će biti održano na Bovanskom jezeru 28. oktobra 2012. god. pod organizacijom varaličarske sekcije USR Nišava iz Niša. Za sve takmičare je uz kotizaciju od 500,00 din. obezbeđen doručak, ribolovački magazin Spin & Fly i 3 varalice. Kotizaciju ne plaćaju deca do 15 god i žene.
Nakon okupljanja ribolovaca do 10 časova, kreće Varaličarski kup koji će trajati do 16 časova. Vrste riba koje će biti bodovane su: som, štuka, smuđ, bandar i klen. Nakon završetka takmičenja i proglašenja pobednika, druženje se nastavlja u kafani Oaza u Aleksincu uz skromnu doplatu.

Inače, svake godine ovo takmičenje okupi veliki broj strastvenih ribolovaca iz cele Srbije što je dokaz dobre organizacije. I ove godine će se za nagrade najboljima pobrinuti mnogobrojni sponzori.

1. mesto - štap St.Croix Legend Elite
2. mesto - štap St.Criox Eyecon
3. mesto - mašinica Ryobi Zauber

Ukoliko imate takmičarskog duha, dođite u nedelju 28. oktobra na Bovansko jezero i probajte da osvojite jednu od navedenih nagrada.