Prodaja dozvola 2010

Od 19. februara je najzad krenula prodaja ribolovačkih dozvola. Cena ribolovačke dozvole je 5.300,00 dinara i ista je za sve kategorije. U 2010. godini dozvola važi na teritoriji čitave Republike Srbije. Zbog kašnjenja u samom procesu štampanja dozvola, nismo bili u mogućnosti da dozvole ranije distibuiramo, te se ovom prilikom izvinjavamo svim ribolovcima. Preduzeća u Sokobanji i ove godine mogu da za svoje radnike nabave ribolovačke dozvole na više mesečnih rata, s tim što je prva rata malo veća. Ostali ribolovci koji imaju mogućnost da dostave čekove, takođe mogu ostvariti mogućnost da nabave dozvolu na nekoliko mesečnih rata. Prilikom kupovine dozvole obavezno poneti sa sobom sliku, veličine 30x35mm, kao za ličnu kartu.

Upravni odbor USR „Moravica” je doneo odluku da svi naši članovi koji imaju u svojim članskim kartama slike novijeg datuma, slike koje nisu umrljane pečatom i nisu oštećene na neki drugi način, nemaju potrebe da donose sličice jer ih mi imamo u bazi podataka pa ćemo ih uraditi o trošku udruženja. Potrebno je samo da sa svojom članskom kartom dođu u Foto Vin i potraže sliku. Ostali koji moraju da se slikaju, zbog napred navedenih razloga, takođe trebaju da dođu sa članskom kartom kako bi obnovili fotografiju.