Poziv svim ribolovcima i ljubiteljima prirode

P O Z I V ! U okviru akcije „Očistimo Srbiju 2010” u subotu 5. juna na Dan zaštite životne sredine, biće održana velika radna akcija prikupljanja i separacije otpada na teritoriji Republike Srbije pod nazivom „VELIKO SPREMANJE SRBIJE”. Opština Sokobanja u saradnji sa javnim preduzećima, mesnim zajednicama, udruženjima, nevladinim organizacijama, učestvuje u akciji „Veliko spremanje Srbije” koja će se održati 5. juna 2010.godine, sa ciljem prikupljanja i separacije otpada na teritoriji opštine Sokobanja. Opština Sokobanja će obezbediti neophodnu opremu (rukavice, džakove) za sakupljanje otpada kao i vozila za prevoz smeća do gradskog smetlišta u Sokobanji. POZIVAJU SE svi zainteresovani građani, državni organi, javna preduzeća, ustanove, institucije i udruženja da se odazovu akciji i na taj način daju doprinos zaštiti životne sredine i učine da Sokobanja bude čistija. Svi zainteresovani za učešće u akciji mogu se prijaviti lokalnom kordinatoru u okviru ove akcije u opštini Sokobanja - Ružici Matić, na tel. 018/830-173, mob. tel. 063/413-675 ili putem email adrese: sokobanja@ocistimosrbiju.rs.