Obaveštenje gostima koji dolaze u Sokobanju i Bovansko jezero

Zakonom o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda i Pravilnikom o visini troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov, od ove godine je predviđeno da dozvola za ribolov važi na teritoriji čitave Republike Srbije. Iz ovog razloga Udruženje sportskih ribolovaca „Moravica” iz Sokobanje obaveštava sve koji dolaze u Sokobanju i imaju nameru da deo svog slobodnog vremena provedu na Bovanskom jezeru ili reci Moravici, da sa sobom ponesu ribolovačke dozvole koje su nabavili u svojim mestima prebivališta, jer u protivnom ne mogu u Sokobanji da izvade godišnju dozvolu.

Cena dnevne dozvole za rekreativni ribolov je 2000,00 din, a nedeljne 3000,00 pa je svakako daleko povoljnije da dođete u Sokobanju sa vašim dozvolama.