Nove cene dozvola za neke kategorije

Izašao je novi Pravilnik o dopuni Pravilnika o visini troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov. U članu 2 dodaje se st. 2 i 3 koji glase: Izuzetno iz stava 1. ovog člana visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov za lica starija od 65 godina, lica sa telesnim oštećenjem od 60-79%, žene i lica mlađa od 18 godina iznosi 2.300,00 dinara. Za lica sa telesnim oštećenjem od 80% i više, lica sa posebnim potrebama i za ratne vojne invalide, visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov iznosi 100 dinara. Komentar: Pravilnik je izašao, ali o tehničkim detaljima o tome kada ćemo krenuti sa izdavanjem dozvola po ovim cenama, koje formulare treba koristiti i šta sa onima koji su već izvadili dozvolu. Nadamo se da će odgovori iz Ministarstva stići do kraja godine.