Akcija čišćenja reke Moravice

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /home/usrmorav/public_html/includes/menu.inc).
U subotu i nedelju, 17. i 18. aprila, planirane su nove akcije čišćenja obala Bovanskog jezera i Lepterije - najlepšeg i najpoznatijeg izletišta Sokobanje. U obe akcije su uključeni sve javne službe, Udruženje ribolovaca, Zeleno srce Srbije, Kancelarija za mlade i svi ljudi dobre volje čija je ekološka svest na zavidnom nivou. Obe akcije su planirane sa početkom u 9 časova. Zborno mesto u subotu 17. aprila je Lepterija kod motela i mole se svi zainteresovani da ponesu sa sobom rukavice i vinogradarske makaze ako ih imaju.

U nedelju 18. aprila mesto okupljanja je skretanje sa magistralnog puta za selo Trubarevac. Potrebno je poneti i odgovarajuću obuću, najbolje gumene čizme. Pozivamo sve ribolovce da se odazovu u što većem broju kako bi što efikasnije očistili obalu Bovanskog jezera i reke Moravice koje ovako uprljane ne predstavljaju lepo mesto za naš boravak u prirodi. Unapred hvala svim savesnim ribolovcima i građanima Sokobanje.